Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Kaffekopp i snö.

Viktig information • Publicerat: kl. 13.51.46, 9 april 2020

Tips på aktiviteter du fortfarande kan göra

Vårens högtider blir annorlunda i år vilket utmanar oss alla att tänka i nya banor. När vi nu stannar hemma från planerade resor behöver vi tänka kreativt för att sysselsätta oss, stora som små. Här kommer några tips, med förhoppning om en glad och solig vårvinter!

Det finns mycket du kan uppleva i din närmiljö, och det vill kultur- och fritidsavdelningen och turistinformationerna informera om. Här får du tips på roliga lekar, kulturaktiviteter, digitala upplevelser och framför allt – passa på att vara ute och njut av vårvintern – vår härligaste årstid!

Tips på aktiviteter du fortfarande kan njuta av


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 11 maj 2020