Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat:

Ny rutin för personer med måltidsservice

På grund av den pågående pandemin genomför vi från och med vecka 15 förändringar för att skydda personer med måltidsservice när vi levererar deras matlådor. Genom att minska våra fysiska kontakter vill vi begränsa och fördröja smittspridning.

Fortsatta leveranser två gånger i veckan

Kommunens leverans av matlådor fortsätter som vanligt två gånger i veckan till personer med måltidsservice. Den enda skillnaden är att den som levererar inte längre kommer att gå in i bostaden.

Vad ska den vi levererar till göra?

Vi vill att den som har måltidsservice ska ställa ut en kylbox eller liknande vid sin entrédörr, där vi kan lämna matlådorna. Vi ringer på vid leverans för att det ska bli känt att maten har kommit.

Från när gäller förändringen?

Förändringen gäller från och med tisdag 7 april.

Har du några frågor?

Ring 0670-164 23

 

Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: