Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Deltagare i projektet.

Publicerad:

Hjalmarelever ordnar QR-koder på hembygdgårdens byggnader

Hjalmar Strömerskolan deltar i ett EU-projekt inom Erasmus+, Digital Education Digital Aspects (DEDA). Under projektet har eleverna arbetat fram texter tillgängliga via QR-koder till alla byggnader på Ströms hembygdsgård.

Tanken var att Hjalmar Strömerskolan i mars skulle få besök från de andra deltagarländerna i projektet, Tyskland, Spanien och Österrike. På grund av coronaviruset ställdes tyvärr besöket in, men som ett led i förberedelserna har eleverna från årskurs ett på programmen ekonomi och samhälle arbetat med texter på svenska och engelska till alla byggnader på Ströms hembygdsgård.


Dessa texter, samt en text på samiska, kommer inom kort att finnas tillgängliga via QR-koder som sätts upp på de olika byggnaderna.

Till hela nyheten på Hjalmar Strömerskolans webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: