På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Viktig information • Publicerat: kl. 16.27.29, 18 mars 2020

Öppna förskolan på Familjecentralen i Strömsund håller stängt

Från och med nu är kommunens öppna förskola på Familjecentralen i Strömsund stängd. Region Jämtland Härjedalens mödravård och barnavårdscentral är fortsatt öppna och följer regionens riktlinjer vad gäller besöksrutiner.

Stängningen sker med anledning av covid-19, coronavirus. Vi återkommer med information om när verksamheten kan öppna igen.


Kommunens familjerättssekreterare arbetar som vanligt, men inte baserad vid Familjecentralen utan i individ- och familjeomsorgens lokaler.

Kontaktuppgifter till familjerättssekreteraren


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 11 maj 2020