Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat:

Öppna förskolan på Familjecentralen i Strömsund håller stängt

Från och med nu är kommunens öppna förskola på Familjecentralen i Strömsund stängd. Region Jämtland Härjedalens mödravård och barnavårdscentral är fortsatt öppna och följer regionens riktlinjer vad gäller besöksrutiner.

Stängningen sker med anledning av covid-19, coronavirus. Vi återkommer med information om när verksamheten kan öppna igen.


Kommunens familjerättssekreterare arbetar som vanligt, men inte baserad vid Familjecentralen utan i individ- och familjeomsorgens lokaler.

Kontaktuppgifter till familjerättssekreteraren


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: