På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Viktig information • Publicerat: kl. 19.53.07, 7 mars 2020

Information inför skolstart med anledning av covid-19

Måndag 9 mars börjar samtliga skolor som vanligt igen efter sportlovet. I de fall kommunen har kännedom om att personal rest i områden med smittspridning, det vill säga norra Italien, Iran, Sydkorea och Kina, har vi kommit överens med berörda om att arbeta med anpassade arbetsuppgifter hemifrån.

För att minska risken för smittspridning av det nya coronaviruset covid-19 i samband med skolstart har kommunen i de fall vi känner till att personal rest i områden med smittspridning, det vill säga norra Italien, Iran, Sydkorea och Kina, kommit överens med berörda om att arbeta med anpassade arbetsuppgifter hemifrån. Detta för bidra till en tryggare återgång till skolan.

Mer information vid behov

Kommunen följer utvecklingen av virusets spridning och arbetar proaktivt på flera fronter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår information på webbplatsen. Om det finns behov av ytterligare information som berör elever i grund- eller gymnasieskola, skickar respektive skola ut det direkt till berörda vårdnadshavare.

Frågor och svar om covid-19, coronavirus på Folhälsomyndighetens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 11 maj 2020