På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 28 januari 2020

Programmet för årets Kulturvecka

Fredagen 31 januari startar årets Kulturvecka i Strömsunds kommun och vi har sammanställt vad som händer under veckan. Det blir bland annat utställningar, lokal musik och stipendieutdelning på Allaktivitetshuset i Strömsund.

Gemenskap är temat för årets Kulturvecka i Strömsunds kommun som drar igång fredagen 31 januari.

Invigning söndag 2 februari

Kulturveckan bjuder precis som vanligt på massor av aktiviteter. Allt från stort till smått och på flera platser i kommunen. Föreläsningar, prisutdelning i kommunens fototävling, teater och konstutställningar samt uppträdande av Kulturskolan är några exempel.


Under invigningen på Allaktivitetshuset i Strömsund bjuder vi på underhållning med Farbror Börjez samt uppträdande av Elin Jonsson. Elin får under eftermiddagen även ta mot stipendiet till Hans-Erik Dahlgrens minne.

 

Bild på affischen.

Relaterad information

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 14 februari 2020