På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 29 oktober 2019

Leader 3sam bjuder in till träffar om lokal utveckling

Vilka unika förutsättningar i Strömsunds kommun kan bidra till den lokala och regionala utvecklingen? Nu bjuder Leader 3sam in till träffar runt om i kommunen i samband med revideringen av Jämtland Härjedalens regionala utvecklingsstrategi, Rus.

Jämtland Härjedalens regionala utvecklingsstrategi, Rus, ska revideras. Därför bjuder nu Leader 3sam in till sju träffar på olika platser i kommunen för att få invånarnas hjälp med att lyfta fram de utvecklingsmöjligheter som finns i området.

De lokala förutsättningar och unika attraktioner som kommer fram utgör grunden för vilka projekt och satsningar Leader/lokalt ledd utveckling och Region Jämtland Härjedalen kan finansiera.

Möten på sju platser i kommunen

Kom på mötet och var med och påverka innehållet i strategin. Vi ses på följande orter, klockan 18.00–20.00. Leader 3sam bjuder på fika!

  • Backe, Fjällsjö Framtid, 31 oktober.
  • Stora Blåsjön, Folkets Hus, 4 november.
  • Norråker, Parken, 21 november.
  • Rossön, Folkets Hus, 26 november Obs! klockan 18.30–20.30.
  • Tullingsås, Bylokalen, 27 november.
  • Görvik, Bygdegården, 28 november.
  • Hoting, Föreningshuset (Folkets Hus), 5 december.


Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till

soren@3sam.eu eller annakarin@3sam.eu

 

Välkommen!

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 29 oktober 2019