På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Internet

Hjälp oss kartlägga hur bredbandet fungerar idag.

Publicerad: 18 september 2019

Tyck till om ditt bredband – svara på vår enkät

Strömsunds kommun har nyligen gått med i Bredbandslyftet som är ett program för kommuner som vill utveckla sitt bredbandsarbete. Som ett första steg vill vi veta hur du tycker att din uppkoppling fungerar idag.

Den digitala tekniken förändrar vårt samhälle i snabb takt och en omfattande digitalisering av tjänster pågår just nu. Denna utveckling förutsätter att företag, kommuninvånare och kommunförvaltningen har god tillgång till den digitala tekniken och vet hur den går att använda.

Åtta frågor om ditt bredband

Nu vill vi veta hur ditt bredband fungerar. Genom att svara på enkäten hjälper du oss att kartlägga hur bredbandet fungerar idag. Svaren kommer vi att använda som underlag för att utveckla bredbandsarbetet i kommunen. Du svarar helt anonymt.

Vem får svara?

Du som bor, arbetar eller har fritidshus i Strömsunds kommun är välkommen att svara på frågorna.

Vi behöver 100 svar före sista november

Undersökningen pågår till 30 november. Vi behöver 100 svar för att få ett tillräckligt bra underlag att jobba med. Hjälp oss gärna att sprida informationen så att vi får en bra bild över hur bredbandet i vår kommun fungerar idag. Tack för att du svarar!

Till enkäten om hur ditt bredband fungerarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vad är bredbandslyftet?

Bredbandslyftet är ett initiativ från regeringens Bredbandsforum och är en del av regeringens bredbandsstrategi för ett helt uppkopplat Sverige 2025. Programmet fungerar som en vägledning till kommuner som vill se över strategiska vägval i bredbandsfrågor.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 15 oktober 2019