På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Rösta på Årets eldsjäl 2019

Efter förslag från allmänheten har Suab röstat fram följande tre kandidater. Nu är det allmänheten som avgör – lämna din röst senast den 11 september.

Allmänheten har lämnat följande motiveringar:

Sven-Olof Lindman

(Hoting)

Sven-Olov är drivkraften bakom Tåsjöbergets ekonomiska förening, förutom Tåsjöbergets fritidsanläggning äger han och driver hyresfastigheterna i Kyrktåsjö, också skolan i byn.


Sven-Olov är en nyckelperson i Hotingtravet som ger kommunen fin reklam under travveckan. Han är på alla sätt en värdig vinnare av "Årets eldsjäl" i Tåsjödalen och Strömsunds kommun.

Bengt Blom

(Jormvattnet /Frostviken)

Utan hans passion för fisket och känslor för bygden skulle Jormvattnet och Frostviken aldrig varit där vi är inom fiske och turism. Hans drivkraft att bevara Jormvattnet, campingen och fisket som en fantastisk destination är beundransvärt.


Jag har träffat få som är så öppen till att hjälpa, berätta, dela med sig och med en sån vilja att skapa och förändra. Kanske är hans hetsiga humör tillsammans med hans genomgodhet är nyckeln till framgång ändå.

Karin Wöyer Amcoff

(Strömsund)

Trots att hon är relativt nyinflyttad till Strömsund har hon redan drivit igenom flera arrangemang med stort engagemang och en glädje som sprids till alla inblandade och åskådare/lyssnare. En riktig tillgång för hela kommunen.


Det är inte tillåtet att rösta längre. Sista röstningsdag var den 11 september klockan 23.59.

Fakta

Det finns många engagerande, positiva människor med stor drivkraft i vår vidsträckta kommun. Personer som är så viktiga för vår bygd.

För att uppmärksamma, uppmuntra och visa uppskattning till dessa eldsjälar har Strömsunds kommun instiftat priset Årets eldsjäl. Priset delas ut varje år på Guldälggalan.

Kriterier för Årets eldsjäl

Årets eldsjäl är en person i Strömsunds kommun som är positiv, har drivkraft och ett brinnande engagemang.

Kontakta oss

Strömsunds utvecklingsbolag AB (Suab)

Box 500

833 24 Strömsund


Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 30 augusti 2019