På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Musikteater med Frida Selander

Starttid: 2 oktober, 19.00. Sluttid: 2 oktober 2019, kl. 20.30.

Allaktivitetshuset Saga, Storgatan 15, Strömsund

När du går på känsla är du alltid i tid

När Frida Selander gör föreställning av sitt senaste album tar hon äntligen ut sin filosofiska och berättande sida. När du går på känsla är du alltid i tid är en upptäcktsfärd bland regnbågar, spindlar, trasiga krukor, strömavbrott och tårar. Ensam med sin gitarr, och med rösten och texterna i fokus berättar hon historier om förgänglighet, om att öppna sitt hjärta, om det ömtåligaste i människor och om att hitta rätt nyckel till rätt dörr.


Hon är som ingen annan, Frida Selander, med en röst lika förförisk som uppriktig. När hon nu släpper sitt tionde album När du går på känsla är du alltid i tid väljer hon att sjunga på svenska, och kommer närmre än vi trodde var möjligt. Ensam med sin gitarr gör Selander en musikaliskt avskalad föreställning, där hon tillåter sig själv att fördjupa berättandet.


På ett säreget vis lyckas föreställningen både prata med sin samtid och erbjuda förtröstan, genom Frida Selanders närvaro. Som en självklar stjärna på den västerbottniska musikhimlen lyser hon. I över 15 år har hon gett ut musik och jämförts med storheter som Nina Simone, Patti Smith och Jeff Buckley men hon är med sitt obestridliga och starka uttryck allra mest sig själv.

Övrig information

Kontaktinformation arrangör

Riksteatern Strömsund - Gudrun Andreasson, 072-741 82 59

gudrun.andreasson@stromsund.se


Webb: https://www.riksteatern.se/forestallningar/nar-du-gar-pa-kansla-ar-du-alltid-i-tid/201910021900-87654Llänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Prisinformation

150:- på tickster.com / 180:- vid dörren. Riksteaterns scenpass ger 30:- rabatt


Information om tillgänglighet

Handikapptoalett, Hiss, Parkering, Rullstol

Klicka för att se större bild.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: 15 augusti 2019