På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Tre kvinnor och en man vid ett bord.

Från vänster Josefine Thunell, Jenny Holmkvist och Karolina Jonasson tillsammans med Nils-Ivar Odelberg, nattvandrare från Östersund.

Publicerad: 15 augusti 2019

Premiär för ny nattvandringsgrupp i Hammerdal under Joelmässan

Den 18 juli bildades en nattvandringsgrupp i Hammerdal. Tanken är att den i första hand ska lägga fokus på riskhelger. Den första nattvandringen sker under Joelmässan vecka 33, och då får gruppen även besök och stöttning av Nattvandring Östersund.

Under våren har det skett ett aktivt arbete för att få till en nattvandringsgrupp i Hammerdal. Nattvandring är en del av ett strategiskt förebyggande ANDT-arbete. ANDT står för alkohol, narkotika, dopning och tobak.

Stötta varandra

– Det känns tillfredsställande att arbetet nu gett resultat och vi välkomnar den nya Hammerdalsgruppen. Vi hoppas att den blir ett fint komplement till gruppen som redan finns i Strömsund och att de två både kan dra lärdom av varandra och även stötta varandra framgent vid olika evenemang och insatser, säger kommunens drogförebyggande samordnare Ylfva Wistrand.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 15 augusti 2019