Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Personal från allaktivitetshuset SAga

Rekordmånga ungdomar besökte det här gänget i Blås Grönt-vagnen under Dundermarknan i Strömsund.

Publicerad:

Nytt deltagarrekord i årets Blås Grönt-kampanj

Det blev nytt deltagarrekord under årets Blås Grönt-kampanj i samband med Dundermarknan 12–13 juli.
– Över 100 ungdomar blåste totalt, varav 87 fullföljde alla fyra tillfällen, säger kommunens drogförebyggande samordnare Ylfva Wistrand.

Den 12 och 13 juli hade alla mellan 13 och 18 år möjlighet att vara med i kampanjen som i år kördes för fjärde året. Ett stort antal lokala företagare sponsrade med priser, första pris för den som blåste grönt fyra gånger var tio körlektioner. Årets lyckliga vinnare heter Nikki Richardsson.

Lyckat arrangemang

Ylfva Wistrand, kommunens drogförebyggande samordnare, är nöjd med årets kampanj, där det blev ett efterlängtat nytt deltagarrekord.
– Över 100 ungdomar blåste totalt, varav 87 fullföljde alla fyra tillfällen. Det var otroligt lyckat med många ungdomar som spelade streetbasket, cyklade på den felvridna cykeln och umgicks med personalen från Allaktivitetshuset Saga. Jag vill ge en stor eloge till alla som arbetat med detta på ett så fint sätt!, säger hon.

Vinnare

Nikki Richardsson tog hem förstapriset: tio körlektioner. Stort grattis!

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: