På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


OMSLAGSBILD

Tävling 2019

Under årets krisberedskapsvecka anordnar vi en tävling. Det är en frågesport med fem frågor på tema krisberedskap. Skicka in ditt svar senast söndag 12 maj och ha chans att vinna en vevradio eller en krishandbok. Lycka till!

Välinformerade och engagerade invånare är en viktig tillgång vid en samhällskris. Hur mycket kan du om krisberedskap?

Tävla och vinn fina priser

Svara på frågorna i webbformuläret senast söndag 12 maj. Bland de rätta svaren lottar vi ut två priser. Förstapriset är en vevradio, värde cirka 350 kronor, som går att veva manuellt, men den har också solcells- och batteridrift, ficklampa samt nödladdare för mobiler. Andrapriset är Krishandboken, allt du behöver för att klara dig, av författaren Niklas Kämpargård.


Vinnarna utses under vecka 20. Lycka till!

Krisquiz 2019

Vad är en cyberattack? * (obligatorisk)
Vad är en cyberattack?Vad betyder VMA? * (obligatorisk)
Vad betyder VMA?Om du skulle sätta ihop en egen krislåda – vilken lista skulle du använda? * (obligatorisk)
Om du skulle sätta ihop en egen krislåda – vilken lista skulle du använda?Vilken är Sveriges beredskapskanal som alltid ska kunna fungera när något har hänt? * (obligatorisk)
Vilken är Sveriges beredskapskanal som alltid ska kunna fungera när något har hänt?Vilka tider på året testar man ”Hesa Fredrik” (utomhuslarmet)? * (obligatorisk)
Vilka tider på året testar man ”Hesa Fredrik” (utomhuslarmet)?Personuppgifter
PersonuppgifterKontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 7 maj 2019