På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Flicka med ballonger springer på sommaräng.

Vad är det du tycker allra mest om i Strömsunds kommun? Nu efterlyser vi bilder i vår fototävling.

Publicerad: 17 april 2019

Var med i vår fototävling med dina bästa bilder

Vad är det bästa med Strömsunds kommun? Under hela 2019 har du chansen att få visa just det och bidra till bilden vi visar upp av kommunen i vår marknadsföring. Här är tävlingen för dig som tycker om att fota och gärna visar upp kommunen i god dager. 

Nu efterlyser vi bilder på det just du tycker är bäst med att bo och leva i Strömsunds kommun. Vilka är dina smultronställen?

Priser och fotoutställning

En jury utser i början av 2020 de tre bilder som på bäst och härligast sätt skildrar livet i vår kommun. Vinnarna får rikspresentkort på 2.000 kronor vardera. Prisutdelning sker under Kulturveckan 2020. Vi visar upp alla tävlingsbidrag på vår webbplats under januari 2020. Under Kulturveckan visas bilderna i en fotoutställning på Folkets hus i Strömsund och på samtliga bibliotek i kommunen.

Läs mer om fototävlingen och skicka in dina bidrag via webbformuläret

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 17 april 2019