På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Firning i Brakkåfallet

Brakkåfallet, Frostviken • Område: Frostviken

Kategori: Guidade turer

Brakkåfallet är ett vackert vattenfall med kristallklart, grönskimrande vatten i kanjonen. Våga ta steget över kanten och upplev kanjonens fantastiska miljö ovanifrån.

Till skillnad från i Hällingsåfallet kan man här fira ner sig precis nedströms vattenfallet, med möjlighet att ta riktigt häftiga bilder på den som firar. Våga uppleva denna vackra plats på ett annorlunda sätt med oss. Avsluta äventyret med ett spännande och svalkande svalkande dopp!

 

Vi möts vid parkeringen intill vägen (se karta nedan). Härifrån går vi tillsammans upp till firningsplatsen som endast ligger ett hundratal meter från parkeringen.

 

Framför oss öppnar sig marken i en vacker kanjon där vi långt där nere ser Brakkån forsa fram. Firningsplatsen är riggad och klar och guiden ger en genomgång hur du gör för att ta steget över kanten. Du firar dig själv nerför kanten och avgör själv i vilket tempo du vill ta dig ner. Utsikten härifrån är fantastisk för den som vågar titta ner.

 

Väl nere landar du säkert vid det kristallklara vattnet. När du kopplat loss dig från repet kan du utforska området kring fallet innan du går upp till firningsplatsen igen för ett nytt försök. Denna gång kanske du vågar släppa blicken från klippan och njuta av den vackra omgivningen!

 

Aktuella priser och för att boka kontakta www.vilseledaren.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

Vilseledaren 076-145 48 91, 073-903 35 97

info@vilseledaren.se

Webb: www.vilseledaren.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Faciliteter och service

Guidade turer

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

Klicka för att se större bild.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: 20 juni 2019