På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Lyssna på sidan Lyssna

Inställt - Sikåsdagarna 2021

Sikås

Vi ställer inte in – vi ställer om!

Mer information om 2021 års program kommer senare.

 

Program från 2020

I Sikås är vi rädda om varandra. Det är märkliga tider nu men vi vill ändå försöka ordna någonting till glädje, men under så trygga former som möjligt. Därför planerar vi Sikåsdagarna på ett annorlunda sätt i år.

För att alla ska känna sig säkra och för att undvika smittspridning av Covid-19 har vi anpassat våra aktiviteter efter de riktlinjer och råd som myndigheterna utfärdat i samband med pandemin.


Lördag den 27 juni kl. 11-15

Gårdsloppis runt i byn. Stånden är utspridda på gårdar runt i byn och det finns möjlighet att tvätta händer och/eller använda handsprit vid varje stånd.

Välkomna till byn alla ni som vill sälja på loppisen. När ni anmäler er till Laila Sandqvist, 070-399 74 62, blir ni tilldelade en gård. Anmälan senast 25 juni.


Promenadrebus längs parkslingan. Upptäck vårt nya fina motionsspår! Priser lottas ut bland deltagare med alla rätt.


Söndag den 28 juni kl. 11-15

Familjerally - Vi låter en gammal tradition återuppstå.

Sätt hela familjen i bilen och låt er överraskas av olika aktiviteter såväl huvudbry som manöverprov. Utmanande för såväl stora som små.

Start och mål vid Ica SikåsBua. Ett första pris och övriga vinster lottas ut bland deltagarna.


”Sju sorters kakor”. I år blir det ett alternativt kruskalas. Istället för vårt dignande bord med krus erbjuder vi ett kakfat med sju sorters kakor och bulle.


De som deltar i familjerallyt har möjlighet att köpa med sig sitt kakfat vid Ica SikåsBua. Vill man fika på Parken kommer bord att placeras med gott avstånd. Det kommer att finnas möjlighet att tvätta händerna och handsprit finnas tillgänglig. Det går även bra att förbeställa och få sitt kakfat hemkört inom en tvåmilsradie från Sikås. Förbeställning av kakfat sker till Britt-Inger Enoksson, 070-646 44 69 senast 26 juni.


Vinnarna av priser på Promenadrebus och Familjerally offentliggörs på Ica SikåsBua och Sikåsbulletinen och priserna kan avhämtas på Ica SikåsBua under kommande vecka (v. 27, 27/6-5/7).

”Årets Sikåsbo” kommer traditionsenligt att utses och vem det blir meddelas på Sikåsbulletinen och på Ica SikåsBua.Varmt välkommen till en härlig helg!!!

Övrig information

Kontaktinformation arrangör

Lena Johansson, 073 065 01 15

lena@norrstun.se


Prisinformation

Kontakta arrangör för mer info.


Information om tillgänglighet

Parkering

Arrangören har meddelat att de har gjort riskreducerande åtgärder enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs Folkhälsomyndighetens rekommendationerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Två personer håller en armlängd mot varandra.

Som besökare uppmanas du att hålla en armlängds avstånd och stanna hemma om du är det minsta sjuk.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: