På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Lyssna på sidan Lyssna

Mongolisk jurta

Tullingsås, Strömsund • Område: Strömsund

Kategori: Övrigt boende

I Tullingsås, 6 km från Strömsund, kan du bo i en mongoliska jurta för en natt. I jurtan ryms lätt en till sex personer. Såklart ingår ett visst mått av enkelhet, då dusch saknas men tvättfat finns.

Jurtan är väl friluftsutrustad för att du inte ska sakna något. 1-6 personer ryms lätt. Såklart ingår ett visst mått av enkelhet då dusch saknas men tvättfat finns.


Personlig utrustning att ha själv är framförallt kläder och skor efter väder. Sommarnatten kan bli kall så ett underställ och strumpor kan vara skönt att sova i.


Du kan beställa en väl tilltagen korg med frukost- och/eller kvällsmat för egen tillagning. Naturligtvis är det lokal prägel på innehållet.


Följ vandringsleden Fågelvägen från Strömsunds camping till Lillsjön i Tullingsås så hittar du jurtan. Eller kom med bil för den delen om du inte vill vandra genom skogen.


Spana på fåglar, laga mat över öppen eld, klappa våra hästar, mys å må, sov gott till fågelsången och vandra tillbaka morgonen efter.

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

Elin 072-208 46 21, Harry 070-680 27 38

elinanderssons@gmail.com

Webb: hästkärlek.se/bo-i-jurtanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Faciliteter och service

Ingen uppgift.

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

Mongolisk jurta

På Tullingsås hästgård kan du bo i en mongolisk jurta.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: