Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Kommunen kallar E.ON till möte efter återkommande strömavbrott

Kommunen ser allvarligt på de återkommande strömavbrotten runt om i kommunen och har nu kallat E.ON till ett möte under januari 2019.

Under senaste tiden har områden i kommunen drabbats av upprepade strömavbrott. Något kommunen ser allvarligt på. Därför har vi nu kallat E.ON till ett möte i januari 2019 där både tjänstemän och politiker medverkar.

– Det är en ohållbar situation som både drabbar invånare och våra egna verksamheter. Vi vill ha svar från E.ON om hur de tänker säkra upp leveransen framåt, säger kommunens säkerhetssamordnare Malin Vennstrand.

Var förberedd

Det är viktigt att du är förberedd om ett långvarigt strömavbrott inträffar, vi ska klara en längre tid utan stöd från myndigheter i händelse av en kris. Du bör därför ha ett förråd av vatten och förnödenheter likväl som förmåga att ordna värme och informationsinhämtning.

Läs mer om hur du klarar en längre kris

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: