På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Barn springer med ballonger på äng

Fototävling

Vad är det bästa med Strömsunds kommun? Nu har du chansen att få visa just det och bidra till bilden vi visar upp av kommunen i vår marknadsföring. Här är tävlingen för dig, amatör eller proffs, som tycker om att fota och gärna visar upp kommunen i god dager. 

Bilderna ska visa vad du tycker är bäst med Strömsunds kommun. Du får endast delta med bilder som du själv har fotat. Max fem bilder per person.

Pris, fotoutställning och prisutdelning

En jury utser i början av 2020 de tre bilder som på bäst och härligast sätt skildrar livet i vår kommun. Vinnarna får rikspresentkort på 2.000 kronor vardera. Prisutdelning sker under Kulturveckan 2020.


Vi visar upp alla tävlingsbidrag på vår webbplats under januari 2020. Under Kulturveckan visas bilderna i en fotoutställning på Folkets hus i Strömsund och på samtliga bibliotek i kommunen.

Bildformat och bildtext

Bilderna måste finnas i högupplöst original motsvarande A4-storlek och med en upplösning på minst 300 dpi. Skicka bilderna som jpg-filer. Vi tar inte emot papperskopior. Skriv en bildtext som beskriver vad bilden visar, var den är tagen och när. Det är tillåtet att förbättra bilderna i ett bildbehandlingsprogram, men inte att förvanska dem.

Människor på bild

Du får gärna fotografera människor, men med anledning av den nya dataskyddsförordningen ber vi dig uppmärksamma att när du skickar in bilden till oss måste det finnas ett samtycke från personerna på bilden (eller deras vårdnadshavare). Det finns en samtyckesblankett här nedan som du kan använda.

Använd denna samtyckesblankettPDF

Så får vi använda bilderna

När du deltar i tävlingen godkänner du att Strömsunds kommun, och de kommunala bolagen, får använda bilden utan ersättning i marknadsföringen av kommunen. Fototävlingen ger dig tillfälle att vara med och påverka hur vi visar upp kommunen i olika sammanhang, till exempel på webbplatser, i sociala medier, i broschyrer, foldrar, annonser och rollups.

 

Välkommen med ditt guldkorn från Strömsunds kommun!

Webbformulär: Skicka in dina bilder här

Dina uppgifter
Dina uppgifterLadda upp dina bilder
Här kan du ladda upp dina bilder. Du får lämna in max fem bilder per person. Obs! Om du fotograferat människor gäller dataskyddsförordningen, GDPR. Det innebär att de måste ha gett sitt samtycke. Du kan använda samtyckesblanketten som finns på denna sida.
Finns det personuppgifter i bilden? Då måste du bifoga en samtyckesblankett.
Finns det personuppgifter i bilden? Då måste du bifoga en samtyckesblankett.
Finns det personuppgifter i bilden? Då måste du bifoga en samtyckesblankett.
Finns det personuppgifter i bilden? Då måste du bifoga en samtyckesblankett.
Finns det personuppgifter i bilden? Då måste du bifoga en samtyckesblankett.

Fakta

Skicka bilden senast
3 januari 2020 via webbformuläret här på sidan. Lycka till!

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 22 augusti 2019