På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Rösta på Årets serviceföretag 2019

Efter förslag från allmänheten har Suab röstat fram följande tre kandidater. Nu är det allmänheten som avgör – lämna din röst senast den 11 september.

Allmänheten har lämnat följande motiveringar:

Texxnologies AB (Visitkort.se)

De löser de mesta med snabb och personlig service på Visitkort.se, Billigakuvert.se, familjefilm.se och Fotografen. Texxnologies får ofta beröm av kunder, lokala som rikstäckande. De sätter lilla Strömsund på kartan då de har över 10.000 kunder i hela Sverige.

ÅVC Strömsunds kommun

(Personalen på återvinningscentralerna i Strömsunds kommun).


De har en fantastiskt service och trevligt bemötande.

Skarpås Maskin AB

(Utför Skogstjänster och Skogsbruk)


Företagets framfart och enorma driv att vilja och våga växa samt prestera på max är imponerande. De vill ligga på första plats på topplistorna inom sin bransch. Skarpås Maskin, Fredrik Andersson har verkligen satt lilla byn Skarpås i Hammerdal på kartan med det renommé dom skapat. Hans sätt att driva företaget och plocka fram det absolut bästa hos sina anställda är unikt.


Det är inte tillåtet att rösta längre. Sista röstningsdag var den 11 september klockan 23.59.

Fakta

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och gott bemötande är en framtidsfråga för vårt län.


Därför arrangerar Jämtland Härjedalen turism (JHT) och länets kommuner Guldstjärnan.


Kommunvinnarna koras på Guldälggalan i Strömsund den 28 september. Länsfinalen är i början av 2020.

Kontakta oss

Strömsunds utvecklingsbolag AB (Suab)

Box 500

833 24 Strömsund


Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 29 augusti 2019