Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna
Blombuketter

Blommor och hyllningar väntar pristagarna på årets Guldälggala. Så här såg buketterna ut för ett antal år sedan.

Pressmeddelande • Publicerad:

Företagare, ledare och eldsjälar i fokus under Guldälggalan

Lördagen 29 september är det Guldälggala på Folkets hus i Strömsund. Årets nyhet är att pristagarna i kategorierna Årets serviceföretag och Årets serviceperson avslöjas först under festkvällen.
– Vi tror och hoppas det ska skapa lite extra spänning och guldkant på galan, säger näringslivschefen Björn Amcoff.

Guldälggalan är arrangemanget där företagare, eldsjälar och ledare får glänsa lite extra. En rad priser delas ut, det tyngsta under kvällen är utmärkelsen Årets Företagare. Temat detta år är glitter och glamour och det bäddar för en festlig tillställning.

 

– Vi ser galan som ett mycket fint tillfälle att hedra våra företagare och hylla några av dem. De är viktiga både för oss i kommunen och i regionen eftersom de bidrar med arbetstillfällen och skatteintäkter som gör att vi kan upprätthålla välfärden, säger Göran Bergström, ordförande i Strömsunds utvecklingsbolag.

Spännande prisutdelning

Årets nyhet är att pristagarna kategorierna Årets serviceföretag och Årets serviceperson avslöjas först under festkvällen. De nominerade i kategorin Årets serviceföretag är WIST Last & Buss i Strömsund, Ekorrit och Restaurang Fjällripan. I kategorin Årets serviceperson tävlar Linnea Bergström, Fjällsjö Framtid, Christer Jonasson, löneadministratör Strömsunds kommun och Daniel Modin, Rundvirke Skog AB om utmärkelsen.


– Vi tror och hoppas det här upplägget ska skapa lite extra spänning och guldkant på galan. Det här är min första gala som näringslivschef och jag ser fram emot kvällen, säger Björn Amcoff.

Linus guider under kvällen

Konferencier under galan är Linus Isander. Efter prisutdelning och trerätters-middag väntar underhållning av Partybandet i Hotel Nordicas pub.

 

Guldälggalan är arrangerad av Strömsunds utvecklingsbolag och Strömsund turism.


Mer information
Björn Amcoff, näringslivschef, 0670-169 69
Göran Bergström, kommunalråd och styrelseordförande, 0670-161 94

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: