Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Röda höstlöv och staket.

Under hösten 2018 startar renoveringen av Frostviksskolan.

Pressmeddelande • Publicerad:

Frostviksskolan renoveras för närmare fyra miljoner kronor

Med start 2018 ska Strömsunds kommun renovera Frostviksskolan i Gäddede för närmare fyra miljoner kronor. Bland annat blir det nytt tak, nya fönster och golvreparation i entrén.

Strömsunds kommun lägger närmare fyra miljoner kronor på renovering av Frostviksskolan i Gäddede. Skolan har omkring 90 elever från förskoleklass till årskurs nio.

Takbyte och nya fönster

Planen är att under hösten 2018 inleda takbytet på skolan och reparera golvet i entrén. Diverse invändiga underhållsarbeten är också planerade.

 

Under 2019 blir det byte av cirka 110 fönster i skolbyggnaden, målning av fasad, byte av fönster i gymnastiksalen och åtgärder för energieffektivisering.

 

– Vår målsättning är att även fortsättningsvis renovera Frostviksskolan utifrån behov och ekonomiska förutsättningar, säger kommunstyrelsens ordförande Susanne Hansson och fortsätter:

– Vi ska ha en bra arbetsmiljö för våra elever och personal.

 

Mer information
Susanne Hansson, kommunstyrelsens ordförande, 0670-161 61

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: