Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Vacker skog i kvällssol.

Du som bor nära en så kallad Seveso-anläggning bör ta reda på vilka risker som finns, och vad du ska göra om det skulle inträffa en olycka.

Publicerad:

Information till dig som bor nära anläggningar med farliga kemikalier

Enligt lag har du som bor intill en verksamhet med farliga kemikalier (så kallade Seveso-anläggningar) rätt att få information om vilka risker som finns, och vilka åtgärder de aktuella verksamheterna har vidtagit för att förebygga och begränsa följderna av allvarliga kemikalieolyckor.

Lagstiftningen gäller för alla verksamhetsutövare som hanterar farliga ämnen i större mängder vid ett och samma tillfälle. I Strömsunds kommun finns ett antal så kallade Seveso-anläggningar.

Information på webben

Vi har nu lagt ut information från de olika anläggningarna som än så länge rapporterat in information till Strömsunds kommun. Vi uppdaterar listan löpande. 

 

Läs hela informationen om Seveso-anläggningar i Strömsunds kommun

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: