Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Malin Vennstrand och Susanne Grönlund

Fredagen den 8 juni delade kommunens säkerhetssamordnare Malin Vennstrand ut en vevradio till vinnaren i vår tävling, Susanne Grönlund.

Publicerad:

Susanne fick ta emot sin vevradio

Nu har vinnaren i tävlingen vi utlyste under Krisberedskapsveckan, Susanne Grönlund, fått ta emot sitt pris: En vevradio. Den kommer väl till pass hemma i Fagerdal.
– Vi har bra koll på det mesta på checklistan, men en vevradio hade vi inte så det passar perfekt, säger hon.

Vad skulle du lägga i din krislåda och varför? Det var frågan vi ställde i vår tävling i samband med Krisberedskapsveckan.

”Bra komplement”

I morse fick Susanne Grönlund från Fagerdal ta emot sitt pris efter att ha lämnat den bästa motiveringen. Hon lyfte fram att det utöver utrustning även är viktigt att vara mån om sin fysik för att vara bättre rustad vid kriser. Kommunens säkerhetssamordnare Malin Vennstrand delade ut priset.

 

– Den blir ett bra komplement till vår krislåda. Vi har gått igenom checklistan och har väl koll på ungefär 75 procent av innehållet. Eftersom vi bor på landet tror jag vi är bättre rustade och vet av erfarenhet att det är bra att ha ett litet förråd hemma, säger hon.

 

Vevradion har dynamo, solcell och batteridrift. Den har ficklampa och läslampa och fungerar som nödladdare för smartphone/mobiler.

 

Stort grattis Susanne!

 

Köp din egen vevradio

Under en kris är det viktigt att kunna ta del av information. Behöver du också en vevradio? De går att köpa via

Civilförsvarsförbundet.

Köp vevradio från Civilförsvarsförbundetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: