Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Schema i förskolan

En utvecklingsgrupp har arbetat aktivt med målen i förskolan, det har gett resultat.

Publicerad:

Bra resultat i förskoleenkät

Vad tycker ni om den förskola som era barn går på? Den frågan har alla vårdnadshavare fått svara på i en enkät som barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen har gjort. Enkätsvaren är positiva, och visar på en förbättring sedan första mätningen 2015.

Under hösten 2017 fick alla vårdnadshavare i kommunen svara på en enkät från förskolepersonalen. Frågeställningen var: Vad tycker ni om den förskola som era barn går på?

Genomgående ökning

Nu är resultatet sammanställt – och det visar på en genomgående förbättring jämfört med första enkäten 2015. Enkäten visar att 92,9 procent av de som svarade (svarsfrekvensen var 77 procent) är nöjda eller mycket nöjda med förskolan och dess verksamhet.

Arbetat aktivt

Förvaltningens kvalitetsutvecklare är mycket nöjd över det fina resultatet.

– Vi har inom förskolan sedan ett par år tillbaka en utvecklingsgrupp som arbetat aktivt och systematiskt med förskolans uppdrag. Det är glädjande att den satsningen gett resultat. Arbetet har också lett till ökad kompetens bland våra förskollärare, säger Hans Olof Carlsson.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Hans Olof Carlsson
    Biträdande chef barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen, kvalitetsutvecklare
    0670-161 47

Senast ändrad/granskad: