På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 28 maj 2018

Suab söker en näringslivs- och landsbygdsutvecklare

Som näringslivs- och landsbygdsutvecklare blir du en av fyra medarbetare som tillsammans ansvarar för rådgivning till kommunens företagare och utveckling inom frågor som rör näringsliv och landsbygd. Sista ansökningsdag är 21 juni.

Arbetsplatsen

Strömsunds utvecklingsbolag AB (Suab) är helägt av Strömsunds kommun. Vår verksamhet styrs av ett ägardirektiv från kommunen. I Suab:s styrelse sitter utvalda politiker och en representant från näringslivet.

 

Som näringslivs- och landsbygdsutvecklare blir du en av fyra medarbetare som tillsammans svarar för rådgivning till företagare, utveckling inom näringslivs- och landsbygdsfrågor. Arbetet sker i stor utsträckning i olika former av projekt och nätverk tillsammans med externa aktörer.

Om jobbet som näringslivs- och landsbygdsutvecklare

Du kommer i kontakt med frågor i ett brett spektrum. Arbetet är varierande från en dag till annan. Vi hjälper företagare att genomföra förändringar för att underlätta utveckling.

 

Vanliga frågor handlar om finansieringslösningar, produktutveckling, internationalisering, service och infrastruktur, att hjälpa näringslivet att hitta vägar för att säkra kompetensförsörjningen.

 

Stor del av tjänsten ligger inom ramen för landsbygdsfrågor. Kontakter internt i kommunorganisationen och mot myndigheter är vanligt förekommande.

Kompetens

Vi söker dig som har högskoleexamen eller av erfarenhet lämpliga förvärvade kunskaper inom företagsekonomi. Erfarenhet av att ha jobbat med företag och föreningar samt regelverk inom myndigheter är meriterande, likaså att ha jobbat i en politiskt styrd organisation.

 

Du har ett konsultativt arbetssätt och har lätt att ta kontakt med medaktörer för att skapa goda relationer. Du behöver vara duktig på att situationsanpassa kommunikationen utifrån målgruppen vilket förutsätter att du kan kommunicera klart och välformulerat i såväl tal som skrift. Du arbetar på ett framåtsträvande sätt både självständigt och i team för att nå uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är tillsvidare, det kan bli aktuellt med en provanställning. B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

 

Arbetsort: Strömsund

 

Välkommen att skicka din ansökan fram till 2018-06-21.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Skicka ansökan till:

suab(a)stromsund.se

 

Kontaktperson

Björn Amcoff

Vd, Strömsunds utvecklingsbolag AB

072-501 61 98

 

Facklig kontaktperson Vision

Tomas Jangenmalm

0670-169 78

Strömsunds utvecklingsbolag

Kontakta oss

Strömsunds utvecklingsbolag AB

Box 500, Storgatan 20

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 28 maj 2018