Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Emil Martinsson

Emil Martinsson tog igår dubbla medaljer under EM i Ungern. Huvuddelen av träningen sker hemma på banan i Hall-Håxåsen, några mil utanför Strömsund.

Publicerad:

Skytten Emil Martinsson dubbel medaljör på EM

Mellan 18 och 25 februari pågår EM i luftskytte 10 m i ungerska Györ. Under gårdagen tog Emil Martinsson från Hall-Håxåsen utanför Strömsund, dubbla guldmedaljer. Idag fortsätter tävlingarna med mixade lopp.

Emil Martinsson är en av de lokala idrottare som kommunen har ett marknadsföringsavtal med. Idag gläds vi extra med honom då han under gårdagen tog två guldmedaljer under Europamästerskapen i Ungern.

Nära poängrekord

Martinssons första medalj blev en individuell i running target där han besegrade en annan svensk, Jesper Nyberg, i finalen och kunde ta hem guldet med slutresultatet 6–3. Senare under dagen blev det även ett svenskt EM-guld i lagtävlingen. Där slutade Sveriges totalpoäng på 1.734, endast fem poäng från det svenska lagrekordet för landslag.

 

Under onsdagen fortsätter EM med mixade lopp.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: