På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Barn i förskola

Publicerad: 16 februari 2018

Vi söker dig som vill bli vikarie!

Vill du arbeta med att göra skillnad, på riktigt? Är du intresserad av andra människor och vill delta i att utveckla samhället? Då har du möjlighet att anmäla dig som vikarie inom Bemanningen. Välkommen med din anmälan redan idag!

Vi har stort behov av personal framöver och nu söker vi dig som vill bli vikarie inom Bemanningen. Det är från Bemanningen våra verksamheter rekryterar vikarier när det behövs.

 

Flest nya vikarier behöver vi just nu inom

  • vård
  • omsorg
  • barnomsorg

Hur funkar det att vara vikarie hos oss?

Som vikarie inom Bemanningen använder du vårt system TimeCare Pool där du lägger in vilka dagar du är tillgänglig och kan jobba. Du får sedan förfrågningar på arbetspass utifrån din tillgänglighet och de arbetsplatser du är introducerad på.

Sök redan idag!

Vi söker i första hand dig med utbildning som undersköterska eller barnskötare. Tidigare erfarenhet inom dessa yrken är meriterande.

Läs mer och gör din ansökan i HR-supportenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logga

Kontakta oss

Bemanningen

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 12 november 2018