Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Illustration återvinning.

Almanackan är försenad, men första artikeln går att läsa på webbplatsen.

Publicerad:

Almanackan försenad på grund av feltryck

Undrar du varför årets Kommunalmanacka dröjer? Tyvärr blev det ett feltryck hos tryckeriet och därför har den blivit försenad.

I god tid inför 1 januari brukar vi varje år skicka ut Kommunalmanackan till dig som bor i kommunen eller äger fritidshus här.

Utskicket försenat

I år är dock utskicket försenat eftersom det skedde ett feltryck hos tryckeriet. Det medförde att vi var tvungna att stoppa postutdelningen som skulle ha skett den 29 december. Vi hann dock inte stoppa utskicket till fritidshusägarna. Det innebär att de har fått den felaktiga almanackan.

Nytt utskick på gång

Posten ska nu göra ett nytt utskick den 17 januari, vi skickar även nya almanackor till alla fritidshusägare. Vi är givetvis ledsna över förseningen, men den första artikeln finns givetvis att läsa här på webben, precis som vanligt!

Fakta

Varje månad släpper vi en ny artikel på temat i årets kommunalmanacka.

Läs första artikeln från Kommunalmanackan 2018

Omslag till almanackan

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: