På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Händer.

Vi behöver just nu dig som vill bli god man. Det är ett betydelsefullt uppdrag där du får möjlighet att hjälpa en medmänniska som inte själv kan tillvarata sina intressen.

Publicerad: 26 oktober 2017

Akut brist på gode män

Vi har just nu akut brist på gode män. Kan du tänka dig att ställa upp för en medmänniska som inte själv kan tillvarata sina intressen? Gör en intresseanmälan på webben eller kontakta oss!

En del personer har svårt att själva bevaka sina rättigheter, sköta sin ekonomi och ta hand om sina personliga angelägenheter. Om hjälpbehovet inte går att lösa på ett enklare sätt kan en god man se till att vardagen fungerar.

Akut brist

Vi har just nu akut brist på gode män. Kan du tänka dig att ställa upp för en medmänniska?

Att vara god man

Arbetets omfattning varierar beroende på huvudmannens situation. I de flesta fall handlar det om att betala räkningar, lämna fickpengar till personal i boendet, söka bostadstillägg och se till att huvudmannen har det bra.
Som god man är du en intressebevakare och inte i något fall en utförare av sociala insatser. Som god man får du ett arvode.

 

Vill du bli god man?

Lämna din intresseanmälan direkt via webben!

Intresseanmälan att bli god man

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 26 oktober 2017