På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Möte med kollegor.

Rektorer, lärare, tjänstemän med flera samlade i Gäddede för upptaktsträff. Nu är satsningen Samverkan för bästa skola igång och flera skolor i kommunen deltar.

Publicerad: 24 oktober 2017

Studieresultaten ska öka genom satsningen Samverkan för bästa skola

Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola har som mål att höja kvaliteten på skolorna och förbättra elevernas resultat. Flera skolor i Strömsunds kommun deltar, i slutet av september var det upptaktsmöte i Gäddede.

Samverkan för bästa skola är ett samarbete mellan kommunen, Skolverket och Mittuniversitetet. Syftet är att höja kvaliteten hos utvalda skolor och förbättra elevernas resultat. Likvärdigheten inom och mellan skolor i Sverige ska också öka.

Upptaktsmöte i Gäddede

I vår kommun deltar Fjällsjöskolan, Frostviksskolan, Centralskolan i Hoting och Vattudalsskolan. I slutet av september var det upptaktsmöte i Gäddede för lärare, rektorer, tjänstemän, politiker och representanter från Mittuniversitetet.

Pågår till och med 2019

Insatserna, som sträcker sig fram till december 2019, omfattar områdena styrning och utveckling av verksamheten samt undervisning och lärande. Träffen i Gäddede handlade bland annat om systematiskt kvalitetsarbete, förbättringsarbete och processledning.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 24 oktober 2017