På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Nya mötesplatsen.

Den 30 oktober klockan 18.00 öppnar en ny mötesplats för unga i Hoting. I veckan kom de nya möblerna som nu är ihopskruvade och redo inför öppningen.

Publicerad: 26 oktober 2017

Nu öppnar ny mötesplats för unga i Hoting

Måndagen 30 oktober öppnar en ny mötesplats i Hoting för ungdomar i årskurs 6 till och med gymnasiet. Tanken är att den ska vara öppen en dag i veckan.
– Vi har fått flera önskemål om detta och nu hoppas vi att många ungdomar kommer, säger ungdomskonsulenten Magdalena Sannemo.

Måndagen 30 oktober klockan 18.00 är det premiär för ungdomarnas nya mötesplats på Folkets hus i Hoting. Det är Folkets hus-föreningen som ska driva ungdomsgården. Kultur- och fritidsavdelningen har hjälpt till med uppstarten, bland annat med att renovera lokalen och köpa in möbler. En fritidsledare kommer även att finnas på plats varje måndagskväll fram till jul.

Hoppas på stort engagemang

– Ungdomar och föräldrar har efterfrågat en mötesplats, nu hoppas vi att många dyker upp och att vi kan få föräldrar att hjälpa till att driva det vidare. Om alla som har ungdomar i denna ålder kan tänka sig att ställa upp någon kväll kanske det bara behöver handla om något tillfälle per termin, säger ungdomskonsulenten Magdalena Sannemo.

Öppet varje måndag

  • Ungdomslokalen är öppen varje måndag mellan klockan 16 och 21. Där går bland annat att köpa fika, spela biljard, airhockey eller bara umgås med vänner.
Folkets hus i Hoting.

Ungdomslokalen ligger i Folkets hus.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 26 oktober 2017