På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Fimpar i ett askfat.

STOPP! Det är du värd!

Den 1 november drar ”STOPP! Det är du värd”-kampanjen igång med en första tävlingsomgång. Kampanjen ska få rökare och snusare att sätta STOPP för bruket och upptäcka efter två månader att de garanterat blivit både piggare och rikare!

Den 1 november börjar utmaningen för dig som vill börja ett nytt, tobaksfritt liv. Kampanjen ska få rökare och snusare att sätta STOPP för sitt tobaksbruk. Hälsovinsterna är många.

Så går utmaningen till

Vi utmanar dig att sluta med tobak och erbjuder tre möjliga tävlingsperioder på två månader vardera. Du kan välja en av dessa perioder, eller alla tre. Väljer du alla tre deltar du i utlottning av bonusvinster.

  • Period 1: 1 november – 31 december 2017
  • Period 2: 1 januari – 28 februari 2018
  • Period 3: 1 mars – 30 april 2018

Du måste anmäla dig innan perioden börjar och hålla upp med tobak under hela perioden. Tävlingen kostar ingenting – du har allt att vinna!

Var med du också!

Målgruppen är personer i Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten. Alla som deltar har chans att vinna fina priser, och förbättrar samtidigt sin hälsa. Bakom kampanjen står de fyra nordligaste landstingen och Regionalt cancercentrum norr.

Priser

Efter varje tävlingsperiod lottar arrangören bland annat ut fyra spa-vistelser, en per län i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland.

Hälsovinster med att sluta med tobak

  • Du får 1,5 timmar över varje dag.
  • Du får råd till saker du drömt om – minst 20.000 kr om året.
  • Du ökar din lust och ork.
  • Du lever längre.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 15 oktober 2017