Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Kjell-Åke Elverum.

På Guldälggalan 2016 fick Kjell-Åke Elverum utmärkelsen Årets företagare. Vem blir det i år? Lördagen 7 oktober hålls årets gala.

Publicerad:

Hucken Band och efterfest på årets Guldälggala

Jämtlandsduon Hucken Band står för underhållningen när Guldälggalan rullar ut röda mattan för att hylla företagarna i kommunen lördagen 7 oktober. Många deltagare är anmälda och förberedelserna pågår för fullt.
– Vi ser galan som ett mycket fint tillfälle att visa upp våra företagare och prisa några av dem, säger styrelseordförande Göran Bergström.

Guldälggalan på Folkets Hus i Strömsund är arrangemanget där företagare, eldsjälar och ledare får glänsa lite extra. En rad priser delas ut, det tyngsta under kvällen är utmärkelsen Årets Företagare.

Nya konferencierer

En av nyheterna för i år är egentligen två: Nämligen konferenciererna, Janne Krantz från Iggesundsgänget och Fille Strömqvist från Garvsyra.

– Vi ser galan som ett mycket fint tillfälle att visa upp våra företagare och prisa några av dem. De är viktiga både för oss i kommunen och i regionen eftersom de bidrar med arbetstillfällen och skatteintäkter som gör att vi kan upprätthålla välfärden, säger Göran Bergström, ordförande i Strömsunds utvecklingsbolag.

Efterfest på Hotel Nordica

Andra nyheter är underhållningen med Jämtlandsduon Hucken Band och att det blir efterfest på Hotel Nordica efter galan.

– Vi tror att det kommer att bli en fantastisk kväll. Vi börjar bli varma i kläderna rent arrangörsmässigt och vi ser det här som en av årets höjdpunkter. Men tanken är inte bara att det ska vara en festlig kväll utan att företagarna får möjlighet att mingla och knyta nya kontakter under trevliga former, säger Ville Welin, tillförordnad näringslivschef.

 

Guldälggalan är arrangerad av Strömsunds utvecklingsbolag och Strömsund turism.

Mer information
Ville Welin, tf näringslivschef, 0670-169 72
Göran Bergström, kommunalråd och styrelseordförande, 0670-161 94

Kontakta oss

Strömsunds utvecklingsbolag

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: