På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Kvinna tittar på telefonen

Information via sms

AVA-enheten använder en sms-tjänst för att informera om planerade eller akuta vattenavstängningar. Vi kan även använda sms vid andra tillfällen när vi vill informera om avfall, vatten eller avlopp.

Systemet ringer automatiskt till din fasta telefon och/eller skickar ett sms till din mobiltelefon. Vårt register är i huvudsak baserat på data från Bisnode med uppgifter företag eller privatpersoner själv lagt in, dessa uppgifter lämnar vi inte ut till någon.


Du som abonnent behöver inte göra något utan meddelandet skickas via systemet till dig som är berörd av exempelvis vattenavstängningen.


Sms-tjänsten är ett komplement till kommunens webbplats och Facebook-sida. I vissa fall använder vi även radio, tv och tidningar som informationskanaler.

Kontrollera att rätt telefonnummer är kopplat till din adress

För att vårt meddelande ska komma fram till dig som är berörd är det viktigt att din telefon är kopplad till rätt adress.

Därför vill vi att du kontrollerar

  • att telefonnumren på din adress stämmer (kontantkortstelefoner och jobbmobiler är kanske inte kopplade till den fastighet du är berörd av)
  • om du har ett fritidshus – lägg även till fritidshusets adress.

Här kontrollerar du att dina uppgifter stämmerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fakta

Kommunen använder sms-tjänsten UMS för att informera våra kunder om störningar i vattenförsörjningen.

Viktig information

Har du inte någon mobiltelefon?

Då ringer systemet till din fasta telefon och lämnar ett talmeddelande.

 

Samtalet kommer från telefonnummer

08-545 392 58.

Kontakta oss

AVA-enheten

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 4 september 2019