Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Jöran Hägglund.

Landshövdingen Jöran Hägglund besöker kommunen inom kort. Foto: Tina Stafrén/fotograftina.se

Pressmeddelande • Publicerad:

Landshövdingen besöker Strömsunds kommun

Onsdagen 13 september kommer landshövdingen Jöran Hägglund till Strömsunds kommun. Han ska bland annat göra företagsbesök och gå på världspremiär.
– Vi vill visa honom vilka utmaningar och möjligheter vi står inför, säger kommunalrådet Göran Bergström.

Den 13 september blir det en heldag i Strömsunds kommun för landshövdingen Jöran Hägglund. Han kommer då bland annat att besöka Attacus Betonghus AB och Attacus Trähus AB i Hammerdal samt engcon i Strömsund. Han ska även få information om vindkraftsatsningar och om den så kallade Industrimodellen och vad som hänt sedan uppstartsmötet.

Visa utmaningar och möjligheter

– Det är vårt utvecklingsbolag som har tagit fram programmet för dagen och kommunen som bjuder inom honom att besöka oss. Vi vill uppmärksamma landshövdingen på kommunens utmaningar och möjligheter när det gäller fortsatt tillväxt, säger kommunalrådet Göran Bergström.

 

Under eftermiddagen blir det även världspremiär för en ny film som projektet Hållbar skoterturism i Frostviken tagit fram.

 

Mer information
Göran Bergström, kommunalråd, 0670-161 94
Anders Blomberg, vd Suab, 0670-169 69

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: