Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Richard Persson ny chef för teknik- och serviceförvaltningen

Nu är det klart att Jämtlandsvärmes vd Richard Persson blir ny chef för teknik- och serviceförvaltningen. Han tillträder tjänsten under hösten.
– Vi har haft som mål att hitta en engagerad och utvecklingsinriktad chef och det har vi lyckats med, säger kommundirektören Anneli Svensson om rekryteringen.

Teknik- och serviceförvaltningen är en av fem förvaltningar i Strömsunds kommun. Förvaltningen sköter drift och underhåll av kommunens fastigheter och VA-anläggningar. Man ansvarar också för renhållning, gator, vägar, parker, byggnationer, färdtjänst och bostadsanpassning. Förvaltningen har även interna kunder eftersom lokalvård, IT, kost och verksamhetsservice också ingår i verksamheten.

Klart med ny förvaltningschef

Nu är det klart att Richard Persson, Kyrktåsjö, blir ny förvaltningschef från och med i höst. Han arbetar idag sedan fem åt tillbaka som vd på Jämtlandsvärme AB, ett av tre kommunägda bolag. Han är förväntansfull inför sitt nya uppdrag.

– Det känns otroligt inspirerande och jag ser fram emot att börja arbeta med mina nya medarbetare. Teknik- och serviceförvaltningen kommer att spela en viktig roll inom flera olika områden när det gäller att forma kommunens framtid. En viktig uppgift för oss är även att skapa en trevlig kommun att bo i och besöka, säger Richard Persson.

Nöjd med rekryteringen

Kommundirektören Anneli Svensson är nöjd med rekryteringen:

– Vi har haft som mål att hitta en engagerad och utvecklingsinriktad chef och det har vi lyckats med. Jag är säker på att Richard kommer att arbeta med fokus på både medborgare, medarbetare och ekonomi, säger hon.

 

Mer information
Anneli Svensson, kommundirektör, 0670-161 24
Richard Persson, tillträdande förvaltningschef, 0670-169 74

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: