Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Tända ljus vid strömavbrott

Jenny Persson från Backe är vinnaren i vår tävling som vi utlyste under krisberedskapsveckan. Hon vinner en vevradio, perfekt att ha till hands vid strömavbrott.

Publicerad:

Jenny vann vevradion i vår tävling

Jenny Persson från Backe är vinnaren i tävlingen som vi utlyste under krisberedskapsveckan. Priset är en vevradio.
– Är det sant? Vad roligt att få vinna, säger hon.

Under krisberedskapsveckan 8 till 14 maj utlyste vi en tävling. Uppgiften var att berätta om innehållet i den egna krisberedskapslådan och på så sätt inspirera andra att packa en låda och öka krisberedskapen.

Viktigt med strategisk plan

Vinnare blev Jenny Persson från Backe. I sin låda packar hon bland annat sovsäckar och trangiakök. I sitt tävlingssvar lyfter hon även fram hur viktigt det är att ha en strategisk plan i familjen vid en kris. Hon tipsar också om att packa kortlek eller spel i sin krisberedskapslåda för att ha något att fördriva tiden med.

– Oj, vad roligt att få vinna! Jag tycker det är viktigt att vara förberedd så därför var det självklart att vara med i tävlingen, säger hon.

Priset: En vevradio

Priset är en vevradio, värde 369 kronor, som går att veva manuellt. Den har också solcells- och batteridrift, ficklampa samt nödladdare för mobiler. Kommunens säkerhetschef och informatör delar ut priset inom kort, håll utkik efter text och bild här på webbplatsen.

 

Stort grattis!
Checklista vid kris

Ladda ned checklista

Ladda ned checklistan från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB)

Checklista vid krisPDF

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

  • Ingen giltig användare vald.
  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: