På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Uppfinn, yngre

En aktivitet där deltagaren utvecklas och uppmuntras vara mycket kreativ och använda sig av olika material. Vänder sig till dig i årskurs 1 till 4.

Kom och bygg!

Du sätter ihop dina uppfinningar, vi har massor med delar, och vi handledare hjälper till om du behöver hjälp. Du får såga, borra och skruva. Saknas någon specialdel kan vi kanske skriva ut den på vår 3D skrivare. Våra lödstationer står klara för dig, så du kan löda och koppla in alla elmotorer, batterier och lysdioder som du vill ha på din uppfinning. Du kan även prova på att köra legorobot någon kväll.


De yngsta kan gärna ta med sig någon vuxen. Det blir bara roligare om barn och föräldrar kan programmera, experimentera och uppfinna tillsammans!


Vi återkommer under senare halvan av augusti med information om hur aktiviteterna kommer att se ut hösten 2020 med tanke på covid-19 och de då aktuella rekommendationer som finns.

Tid och plats

Hammerdal

Grevåkersskolan

Onsdagar klockan 17.00–18.30

Start meddelas senare


Strömsund

Teknikhuset, Näsvägen 15

Torsdagar klockan 17.00–18.30

Start meddelas senare


 

Välkomna!

Kontakta oss

Teknikhuset

Näsvägen 15

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 2 juli 2020