På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Uppfinn, äldre

En aktivitet där deltagaren utvecklas och uppmuntras vara mycket kreativ och använda sig av olika material. Vänder sig till dig i årskurs 5 till 9.

Kom och prova på!

Testa att bygga med elektronik, löd ihop en byggsats eller bygg något helt eget. Du kan även skapa något i 3D CAD och skriva ut det på vår 3D skrivare. Givetvis bygger du grejor utifrån dina egna idéer, vi har massor av delar som går att använda till spännade uppfinningar. Och saknas något försöker vi ordna fram det.


Våra handledare hjälper till när du behöver hjälp för att komma framåt.

Är du intresserad av programering, vi har legorobotar, Raspberry Pi-datorer, micro:bit och lite annat som går att programmera om du vill testa på.


Vi återkommer under senare halvan av augusti med information om hur aktiviteterna kommer att se ut hösten 2020 med tanke på covid-19 och de då aktuella rekommendationer som finns.

Tid och plats

Hammerdal

Grevåkersskolan

Onsdagar klockan 18.45–20.15

Start, meddelas senare

 


Strömsund

Teknikhuset, Näsvägen 15

Torsdagar klockan 18.45–20.15

Start, meddelas senare

 
Välkomna!

Kontakta oss

Teknikhuset

Näsvägen 15

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 2 juli 2020