Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Klass 8A på Vattudalsskolan tvåa i tävlingen The Battery challenge

Klass 8A på Vattudalsskolan i Strömsund har kommit tvåa i filmtävlingen The Battery Challenge. Tävlingen handlar om att minska batteriavfallet och spara på våra resurser.

The Battery Challenge är en filmtävling som handlar om att minska batteriavfallet och spara på våra resurser. Tävlingen går ut på att elever i högstadiet och gymnasiet skapar egna filmer på max 30 sekunder som ska uppmuntra andra att använda laddningsbara batterier i stället för engångsbatterier.

”Ett bidrag som sticker ut”

Detta gjorde klass 8A på Vattudalsskolan i Strömsund så bra att de lyckades knipa en andraplats och 10.000 kronor.

 

Så här lät juryns motivering:
Ett roligt format som sticker ut bland bidragen. Här ligger inte fokus enbart på det miljövänliga i att använda uppladdningsbara batterier, utan även på det viktiga att uppladdningsbart underlättar vår vardag.

 

Hållbarhetssatsningen genomförs av Kunskapskraft och Media på uppdrag av IKEA.

Klass 8A på Vattudalsskolan i Strömsund kom tvåa i den riksomfattande tävlingen The Battery Challenge. Här är ett filmklipp från deras tävlingsbidrag.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: