Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Pressmeddelande • Publicerad:

Anneli Svensson blir ny kommundirektör

Det är nu klart att Anneli Svensson blir ny kommundirektör i Strömsund. Tidigare har hon bland annat arbetat som ekonomidirektör och biträdande kommundirektör i Östersunds kommun.
– Jag är både glad och stolt över att få arbeta i min hemkommun igen, säger hon.

Kommunstyrelsen har nu tagit beslut om att anställa Anneli Svensson, Tullingsås, som ny kommundirektör efter Anders Andersson som slutade i höstas. Hon kommer senast från en anställning som strateg på Region Jämtland Härjedalen.

 

– Vi är nöjda med rekryteringen och vill önska Anneli välkommen tillbaka till Strömsunds kommun och till sin nya roll som kommundirektör. Vi ser fram emot att tillsammans med henne fortsätta arbeta med utvecklingen av kommunen, säger kommunstyrelsens ordförande Susanne Hansson, (S).

Ett känt ansikte i kommunen

nneli Svensson är ett känt ansikte för många eftersom hon tidigare har arbetat som ekonomichef i Strömsunds kommun. År 2011 tillträdde hon tjänsten som ekonomidirektör och biträdande kommundirektör i Östersunds kommun. Hon gläds nu över att få arbeta på hemmaplan igen och ser fram emot sitt nya uppdrag.

– Jag är både glad och stolt över att få arbeta i min hemkommun igen. Strömsund är en fin kommun där mycket positivt händer med det finns också stora utmaningar, säger hon.

 

Anneli Svensson tillträder tjänsten som kommundirektör den 1 januari 2017.

 

Mer information
Susanne Hansson, kommunstyrelsens ordförande, 0670-161 61

Anneli Svensson

Anneli Svensson.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: