Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Pressmeddelande • Publicerad:

Ständut Blakk och ny konferencier på årets Guldälggala

Lördagen den 1 oktober är det dags för årets Guldälggala på Folkets hus i Strömsund. En kväll då kommunens företagare står i centrum och får glittra lite extra. Årets två nyheter är bandet Ständut Blakk och konferencieren Ann-Louise Rönestål Ek.

Förra året blev det nytt deltagarrekord när arrangörerna även bjöd allmänheten för att fira företagarna i kommunen under en kväll med mat, dans, glitter och glamour. Även i år är många deltagare anmälda till galakvällen den 1 oktober. Något som gläder Göran Bergström, (S) kommunalråd och styrelseordförande i Strömsunds utvecklingsbolag.

– Vi ser galan som ett mycket fint tillfälle att visa upp våra företagare och prisa några av dem. De är viktiga både för oss i kommunen och i regionen eftersom de bidrar med arbetstillfällen och skatteintäkter som gör att vi kan upprätthålla välfärden, säger han.

Ständut Blakk står för underhållningen

Två nyheter på årets gala är Ständut Blakk från Östersund som står för underhållningen. Ny konferencier är Ann-Louise Rönestål Ek, känd från bland annat Sveriges Radio Jämtland och tv-programmet Plus.

– Det kommer att bli en fantastisk kväll. Vi börjar bli varma i kläderna rent arrangörsmässigt nu, det här är verkligen en av årets höjdpunkter. Men det är inte bara en festlig kväll, det blir också ett tillfälle för företagarna att mingla och knyta nya kontakter under trevliga former, säger Anders Blomberg, näringslivschef.

Positiv företagsanda

Både han och Göran Bergström hyllar den positiva företagarandan som finns i kommunen. Det gör också Anders Pålsson, ordförande i Företagareföreningen i Strömsund. De ligger bakom galans tyngsta pris: Årets företagare.

– Det är ett otroligt fint pris att få och det har gått till många duktiga företagare genom åren. Det är ett erkännande och ett bevis på att man har lyckats som entreprenör. Ofta smittar framgång av sig och sprider positiva ringar på vattnet, säger Anders Pålsson.

 

Guldälggalan är arrangerad av Strömsunds utvecklingsbolag och Strömsund turism.

 

Mer information
Göran Bergström, kommunalråd och styrelseordförande, 0670-161 94
Anders Blomberg, näringslivschef, 0670-169 69

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: