Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Pressmeddelande • Publicerad:

Stefan Jönsson blir ny vd på Strömsunds hyresbostäder AB

Strömsunds Hyresbostäder AB har rekryterat Stefan Jönsson till ny verkställande direktör, vd. Han kommer närmast från Krokomsbostäder där han arbetat som fastighetschef. Han tillträder tjänsten 1 mars.

– Det känns väldigt spännande, inspirerande och roligt att ha fått förtroendet att som vd leda Strömsunds Hyresbostäder AB. Jag känner bolaget sedan många år och ser framtidens behov av nybyggnationer och anpassning av befintliga fastigheter som en stor utmaning, säger Stefan Jönsson.

Intensivt och utmanande

Nuvarande vd:n Rolf Nilsson säger att det varit intensiva och utmanande år tillsammans med duktig personal och trevliga hyresgäster:

– Det känns som vi har hunnit med otroligt mycket under mina år. Vi har gått från en situation med många tomma lägenheter, till bostadskö och nybyggnation. Vi har också utvecklats ekonomiskt till ett friskt och starkt bolag som har muskler att ta sig an framtiden. Nu det är dags att gå vidare till nya utmaningar.

Nöjd med rekryteringen

Styrelsen för Strömsunds Hyresbostäder, och styrelseordföranden Bengt Bergqvist, är mycket nöjda med rekryteringen av Stefan Jönsson.

– Vi ser fram emot att vidareutveckla bolaget tillsammans. Vi vill också tacka Rolf Nilsson för ett mycket väl utfört arbete och önska honom lycka till i framtiden, säger Bengt Bergqvist.

 

Mer information
Bengt Bergqvist, ordförande, 070-363 38 76
Stefan Jönsson, tillträdande vd, 070-675 16 57
Rolf Nilsson, avgående vd, 070-329 02 09

 

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: