På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lovely Days

Inför varje lov sammanställer vi alla evenemang för barn och ungdomar under namnet Lovely Days. Vi publicerar annonsen på webben, i sociala medier och i lokalpressen. Du som arrangör är välkommen att anmäla ditt evenemang!

Under namnet Lovely Days sammanställer kommunen inför varje sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov alla arrangemang för barn och ungdomar. Vi publicerar dem på webben, på kommunens Facebooksida samt i lokalpressen.

Vill du anmäla evenemang?

Om du, din förening eller organisation tänker anordna ett evenemang under något av skolans lov är ni välkomna att anmäla dem till oss via vårt webbformulär. Då publicerar vi dem i en gemensam Lovely Days-annons.

 Vad är det ni ska anordna? Passar det bara speciella åldrar? Är det gratis eller kostar det något? Beskriv så utförligt som möjligt. Ju mer du kan berätta desto mer intressant för besökaren.
Startdatum *
Datum och tid då evenemanget startar.
Slutdatum *
Datum och tid då evenemanget slutar.

Bifoga er affisch eller annan information (word- eller pdf-format).
Ange om evenemanget har en webbsida.

Relaterad information

Logga för lovely days.

Fakta

Anmäl de evenemang ni arrangerar under loven.

Här kan du se när det är lov

Kontakta oss

Kultur- och fritidsavdelningen

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 29 maj 2018