På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


På gång och lite om oss

Välkomna till oss på Kulturskolan i Strömsunds kommun. Vi undervisar i hela kommunen och träffar elever från årskurs 1 i grundskolan till gymnasiets årskurs 3. Undervisningen sker enskilt eller i grupp beroende på vilken kurs du väljer. Alla våra kurser är GRATIS för att vara tillgängliga för alla!

Strömsunds kommunala kulturskola erbjuder undervisning på flera olika instrument, sång, musikal, animering, film, foto och dans.

På gång

Anmälan för läsåret 20/21

Anmälan är öppen till kurser för detta läsår. Vissa kurser är populära och blir därför fullbokade snabbt! Titta in i vår kurskatalog och välj den kurs som passar dig bäst.

Kurskataloglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hösten 2020

Det är lite annorlunda just nu vilket vi ser som en rolig utmaning. Under hösten kommer vi att börja vår undervisning främst med enskilda elever för att senare starta grupperna.

Make Your Day! – 21 augusti 2021

Då kan ni träffa oss på kommunens aktivitetsdag. Här finns vi för att svara på era frågor, men också för att våra elever ska få visa upp sig på scenen. Mer information om tider kommer när det närmar sig.

Kulturskolans lärare

På grund av lärarnas olika specialområden förekommer lokala variationer. Trots det är målet detsamma, att ge eleverna en stimulerande och utvecklande hobby.

Mejl till kulturskolans lärare

Om du vill kontakta oss via mejl är adressen: fornamn.efternamn@stromsund.se men utan å, ä och ö. Ersätt alla mellanslag med en punkt.

Agneta Wallberg.

Agneta Wallberg Dragspel är livet tillsammans med djur och natur. På kulturskolan undervisar jag i sång på skolorna i Strömsund.

Birgitta Mårtensson undervisar i sång, piano, keyboard, tvärflöjt, bruksgitarr och musiklek. Arbetar i Hoting, Kyrktåsjö och Backe. Bor på landet tillsammans med min man och vi har kossor, får, katt och två hundar.


070- 510 90 38

Börje Johansson undervisar i trummor, gitarr, saxofon, blockflöjt och animering. Arbetar i Strömsund, Hoting och Backe. På fritiden tar jag mig gärna en tur med min mountainbike och det händer även att jag joggar en sväng, eller tillbringar någon timme i soffan med en god bok. Pysslar gärna med små renoveringsprojekt på min kåk i Strömsund. Fiske är ett annat trevligt fritidsintresse, och kanske framför allt på vintern i samband med en skotertur.


070-346 63 58

Gunilla Lunde bor och arbetar i Gäddede. Jag anser mig ha världens roligaste och mest spännande jobb! Undervisar i Piano, keyboard, gitarr, bas, trummor, fiol, blockflöjt, ukulele och sång. Jag har även musiklek i Förskoleklass. När jag inte jobbar umgås jag gärna med min familj och de två hundarna.


070-510 90 61

Johanna Liljemark undervisar i dans i Strömsund, Backe och Hoting.

Jag utbildade mig till danspedagog på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm.

Jag är född och uppvuxen i värmländska Torsby men flyttade till ett stort gult hus i Yxskaftkälen 2014, där jag bor tillsammans med min familj och hundar.


070-510 30 64

Kenneth Berg undervisar fiol, cello, piano, ukulele, keyboard, trummor (i Hammerdal), film, foto och animering. Jag undervisar på skolorna i Strömsund och Hammerdal. På min fritid är jag gärna ute och fiskar, jagar och tittar på film. Så klart tycker jag om att spela också. Jag bor i Laxviken, i ett hus som jag brukar måla och snickra på. Jag tycker om att fara ut och upptäcka nya platser runt om där jag bor.


070- 510 60 65

Roger Cedervall undervisar främst på gitarr men även på elbas och dragspel. På fritiden ägnar jag mej bland annat gärna åt olika byggprojekt. Jag tycker även om att både laga mat och att äta den. Jag tycker att jag har världens trevligaste jobb som får träffa alla dessa trevliga barn och ungdomar. Jag hoppas att vi ses till hösten!


070-510 50 82

Sven-Gösta Näslund undervisar i Hoting, Tåsjö, Backe och Strömsund i gitarr, bas, trummor, blockflöjt, ukulele, brukskeyboard och musiklek.

Jag bor i Hoting och på fritiden gillar jag att umgås med min familj.

Jag är även verksamhetsledare för Kulturskolan.


070-510 80 53

Therese Didrick Tjena, jag heter Therese men kallas ibland för Tirran. Min favoritfärg är grön, jag älskar att laga mat och på fritiden klättrar jag gärna eller pluggar och lär mig nya saker.

Jag undervisar i dans, sång och musikal på Kulturskolan. På mina klasser jobbar vi bl.a. med teknik och rytmik, men också mycket med eget skande och samarbete. Läsåret 2020/2021 träffar du mig på Kulturskolans alla musikalklasser, sång i Hammerdal och några i Strömsund samt dansklasser i Hammerdal och Gäddede.
Hoppas vi ses!


076-1040943

Relaterad information

Kontakta oss

Kulturskolan

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 3 september 2020