På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Trummor.

Kulturskolans lärare

Strömsunds kommunala kulturskola erbjuder undervisning på flera olika instrument, sång och dans. Där det är möjligt ger vi också undervisning i körsång och ensemble/orkesterspel.

På grund av lärarnas olika specialområden förekommer lokala variationer. Trots detta är målet detsamma, att ge eleverna en stimulerande och utvecklande hobby.

Mejl till kulturskolans lärare

Om du vill kontakta oss via mejl är adressen: fornamn.efternamn@stromsund.se men utan å, ä och ö. Ersätt alla mellanslag med en punkt.

Sven-Gösta Näslund undervisar i Hoting, Tåsjö, Backe och Strömsund i gitarr, bas, trummor, blockflöjt, ukulele, brukskeyboard och musiklek.

Jag bor i Hoting och på fritiden gillar jag att umgås med min familj.

Jag är även verksamhetsledare för kulturskolan.


070-510 80 53

Birgitta Mårtensson undervisar i sång, piano, keyboard, tvärflöjt, bruksgitarr och musiklek. Arbetar i Hoting, Kyrktåsjö och Backe. Bor på landet tillsammans med min man och vi har kossor, får, katt och 2 hundar.


070- 510 90 38

Gunilla Lunde bor och arbetar i Gäddede. Jag anser mig ha världens roligaste och mest spännande jobb! Undervisar i Piano, keyboard, gitarr, bas, trummor, fiol, blockflöjt, ukulele och sång. Jag har även musiklek i Förskoleklass. När jag inte jobbar umgås jag gärna med min familj och de två hundarna.


070-510 90 61

Kenneth Berg Hej! Jag undervisar Fiol, Cello, Piano, Ukulele, Keyboard, Trummor i Hammerdal, Film, Foto och Animering.

Jag undervisar på skolorna i Strömsund och Hammerdal.

På min fritid är jag gärna ute och fiskar, jagar, och titta på film. Så klart tycker jag om att spela också. Jag bor i Laxviken, i ett hus som jag brukar måla och snickra på. Jag tycker om att fara ut och upptäcka nya platser runt om där jag bor.


070- 510 60 65

Roger Cedervall Hej! Roger här. Jag undervisar främst på gitarr men även på elbas och dragspel. På fritiden ägnar jag mej gärna bl.a åt olika byggprojekt. Jag tycker även om att både laga mat och att äta den. Jag tycker att jag har världens trevligaste jobb som får träffa alla dessa trevliga barn och ungdomar. Hoppas att vi ses till hösten.


070-510 50 82

Börje Johansson undervisar i trummor, gitarr, saxofon, blockflöjt och animering. Arbetar i Strömsund, Hoting och Backe. På fritiden tar jag mig gärna en tur med min mountainbike och det händer även att jag joggar en sväng, eller tillbringar någon timme i soffan med en god bok. Pysslar gärna med små renoveringsprojekt på min kåk i Strömsund. Fiske är ett annat trevligt fritidsintresse, och kanske framför allt på vintern i samband med en skotertur.


070-346 63 58

Johanna Liljemark undervisar i hela kommunen i dans. Föräldraledig läsåret 19/20


070-510 30 64

Zara Andersson undervisar i hela kommunen i drama.

 

070-337 68 53 

Maria Nordenmark På mina lektioner kommer du att få lära dig grundteknikerna i måleri, teckning och form i olika material. Du får även tid att utföra dina egna ideer och utveckla din egen egen kreativitet. Jag bor i Strömsund med min man och fyra barn och två kaniner. Jag målar fast jag inte har tid och går gärna ut i naturen för att få vila och inspiration.


070-397 49 96

Kerstin

Kerstin Pettersson jobbar i Hammerdal en dag i veckan och undervisar i sång och kör. Jag älskar att sjunga och tycker att det är en mänsklig rättighet att få göra sin röst hörd genom musik. På mina lektioner leker vi med rösten och upptäcker allt spännande man kan göra med den. Vi lär oss sånger i olika stilar och jobbar på att skapa olika uttryck. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen, gå på konsert, teater och utställningar och att umgås med min familj.

Agneta Wallberg

Agneta Wallberg undervisar i sång i Strömsund

Therese Didrick Tjena. Jag heter Therese men kallas ibland för Tirran. Min favoritfärg är grön, jag älskar att laga mat och på fritiden klättrar jag gärna, eller pluggar och lär mig nya saker.

Jag undervisar i dans och musikal i Kulturskolan. På mina klasser jobbar vi bl.a. med teknik och rytmik, men också mycket med att lära sig eget skapande och samarbete. Läsåret 20/21 träffar du mig på Kulturskolans alla musikalklasser och några av dansklasserna.

Hoppas vi ses.

Kontakta oss

Kulturskolan

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 26 maj 2020