Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Pressmeddelande • Publicerad:

Rebecka och Daniel uttagna till EM

Nu är det klart! Svenska skyttesportförbundet presenterade igår truppen till EM i Ungern vecka åtta. Skyttegymnasiets Rebecka Andersson och Daniel Wallberg är uttagna och kommer att tävla för Sverige.

Under tisdagseftermiddagen presenterade Svenska skyttesportförbundet den svenska truppen som ska tävla under EM i ungerska Györ vecka åtta.

Flera elever från Skyttegymnasiet

Från Skyttegymnasiet är två elever uttagna: Rebecka Andersson och Daniel Wallberg. Skolan har även flera före detta elever med i truppen. De är Jörgen Persson, Lotten Johansson och Andrea Franzén.

Även två viltmålsskyttar som bor och tränar i Strömsund, men som inte har varit elever på skolan, är EM-klara: Emil Martinsson och Pontus Thuresson.

Fler tävlingar

Utöver europeiska mästerskapen väntar i vår även landskamp mot Norge, junior nordiska mästerskapen i augusti och internationell tävling i Polen för Rebecka Andersson och Martin Sörensen som båda blev uttagna till nationslaget efter en uttagningstävling i Linköping 16–17 januari.

 

Kontakt
Niklas Engström, skyttetränare, 0670-162 16

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: