På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


myrans förskola.

Myrans förskola

Myrans förskola ligger i centrala Strömsund och har en avdelning. I vår verksamhet är vi ofta ute i vår fina naturskog eller besöker hembygdsgården.

Stimulera fantasin

Vår verksamhet styrs av förskolans läroplan som säger att förskolan ska präglas av en pedagogik där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

 

På Myrans förskola organiserar vi verksamheten så att barnen får rikligt med tid, rum och material som är anpassat efter ålder, mognad och intresse. Barnen ska få upplevelser som stimulerar fantasi, kreativitet och förmåga att  leka och lära. Som till exempel besök på biblioteket, badhus, sporthall och vår fina natur.

Fina utemiljöer

På förskolan arbetar  förskollärare och barnskötare  i samarbete med specialpedagog. Vi har tillgång till fina utemiljöer med bland annat skridskobana, linbana och roliga lekparker. Vi tillbringar mycket tid i vår fina naturskog och besöker ofta Ströms hembygdsgård där vi även kan gå ner till stranden.

Våra öppettider

Vi anpassar våra öppettider efter föräldrarnas behov. Just nu har vi öppet vardagar klockan 6.00–17.30.

Linda Saarinen.

Välkommen!

Jag heter Linda Saarinen och är förskolechef.

 

Kontakta mig om du har några frågor.

Sjukanmälan

Vid sjukdom måste du som förälder eller vårdnadshavare meddela oss på förskolan. Ring helst så fort som möjligt på morgonen.

 

Telefonnummer

Rödmyran: 070-372 08 29
Flygmyran: 070-372 57 10

Matsedel

Kontakta oss

Myrans förskola

Risselåsvägen 2

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 9 januari 2019