Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Rösta på Årets eldsjäl 2023

Efter förslag från allmänheten har Näringsliv och utveckling röstat fram följande tre kandidater. Nu är det allmänheten som avgör – lämna din röst senast den 18 september.

Allmänheten har lämnat följande motiveringar:

Ingemar Fritz

(Strömsund)

 

Motivering

Med sina fantastiskt många år inom löpningen tar han nya löpare i klubben under sina vingar där han utbildar, fortbildar, utvecklar, tränar och coachar dem fram till helmaran eller halvmaran. Men det tar inte slut där, Ingemar följer sina adepter i löpspåret och i tävlingen. Ständigt påhejande.


Han har ett sätt att få alla, barn som vuxna, att känna sig dugliga och uppskattade. Därför vill jag nominera Ingemar till årets eldsjäl!

Emelie Johansson

(Strömsund)

 

Motivering

Jag vill nominera Emelie för engagemanget inom gymnastik och fotboll.


Hon gör så att många barn och ungdomar får utöva sina intressen, och hon ställer alltid upp i både vått och torrt.

Martin Hedman

(Strömsund)

 

Motivering

En kille som visar gång på gång för oss i övriga Sverige vilket kunskap besitter med, hans vackra bilder för uppmärksamhet från hela Sverige. Vecka efter vecka genom att visa sina vackra fotografier på sociala medier och tv. Martin visar genom sina bilder hur stolt han är att bo i Jämtland, Strömsund.


Bilderna fångar vackra vyer, mystiken i norrskenet och får oss att fundera om inte vi också borde bara ute mera och låta naturen fylla oss med mer glädje, lugn och vackra vyer. Strömsunds kommun borde förstå och uppskatta vilken begåvning denna kille sitter och ruvar på. Han är ödmjuk, glad och omtänksam som helt enkelt ser på livet lite annorlunda ut, genom sin lins.


Det är inte tillåtet att rösta längre. Sista röstningssdag var den 17 september klockan 23.59.

Fakta

Det finns många engagerande, positiva människor med stor drivkraft i vår vidsträckta kommun. Personer som är så viktiga för vår bygd.

 

För att uppmärksamma, uppmuntra och visa uppskattning till dessa eldsjälar har Strömsunds kommun instiftat priset Årets eldsjäl. Priset delas ut varje år på Guldälggalan.

Kriterier för Årets eldsjäl

Årets eldsjäl är en person i Strömsunds kommun som är positiv, har drivkraft och ett brinnande engagemang.

Kontakta oss

Näringsliv och utveckling

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: