Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Rösta på Årets serviceperson 2023

Efter förslag från allmänheten har Näringsliv och utveckling röstat fram följande tre kandidater. Nu är det allmänheten som avgör – lämna din röst senast den 17 september.

Allmänheten har lämnat följande motiveringar:

Sigge Bryntesson

(Sport- och färgbutik i Rossön)

 

Motivering:

Sigge är ägare till Rossöns Sport & Färg och är en frisk fläkt där ingenting är omöjligt att lösa. Bra priser, snabba affärer, löser det mesta och kan han inte det så tipsar han gärna vidare till andra affärer.

 

Trivsamt att besöka denna lilla butik mitt i Rossön. Oavsett om man handlat upp lönen eller kommer ut tomhänt så har man fått sig minst ett gott skratt, slängt lite käft och fått höra någon märklig historia. All heder till Sigge som alltid har öppet, rapp mun som få och bra service och priser.

Andreas Skog

(Livsmedelsbutik i Backe)

 

Motivering:

Andreas kom till Backe och tog över Ica med storm. Knapp erfarenhet men med målet att driva en liten butik till att få chansen till att driva en större i framtiden. Andreas har en agenda för sin framtid men sköter Ica Nära Backe butik med god service, utbud, bemötande, förändringsbenägen, drivande.


Han vågar be om hjälp, personalen med bravur. Alltid en lite räv bakom örat och hedersam förmåga att komma ihåg namn och släktskap på folket i byn. All heder till denna Härjedaling som blivit mångas IcaSkog, chef, golfare, cyklare, granne och vän.

Staffan Vest

(Bilverkstad i Hoting)

 

Motivering:

Hotings egna Bosse bildoktor. Han ställer upp för allt och alla och är en driven person som sponsrar och jobbar i det tysta för att landsbygden ska överleva.


Det Staffan inte kan laga, är inte värt att laga.


Det är inte tillåtet att rösta längre. Sista röstningssdag var den 17 september klockan 23.59.

Fakta

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och gott bemötande är en framtidsfråga för vårt län.


Därför arrangerar Jämtland Härjedalen turism (JHT) och länets kommuner Guldstjärnan.


Länsfinalen hålls i januari 2024.

Kontakta oss

Näringsliv och utveckling

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: